Tuotevalikoima

Kalajoen Kirja - ja Konttoripalvelu on jo monien vuosien ajan palvellut asiakkaita Kalajoella. Kivijalkamyymälästä löytyy laaja valikoima kirjoja, toimistotarvikkeita, lahjatavaroita ja askartelutarvikkeita. Kaupassamme on erittäin monipuolinen tarjonta.

aikuisten kirjat

Aikuisten Kirjat

Uutuudet Verkkokaupasta
Meiltä löydät kaikenlaista lukemista. Valikoimassamme ovat mm. bestsellerit, ohjekirjat, Suomalaisten suosimat teokset, tietokirjat, oppaat ja muut. Jos hyllystämme ei jostain syystä löydy haluamaasi teosta, tilaamme sen sinulle.

Toivomme että innostuksemme lukemiseen ja kirjoihin välittyy asiakkaillemme!

lasten kirjat

Lasten Kirjat

Uutuudet Verkkokaupasta
Lasten Kirjaosastolta löytyy hyvä valikoima kirjoja. Valikoimaan kuuluu satukirjat, puuhakirjat, värityskirjat, aapiset, vauvakirjat ja muut ihanat lasten kirjat pienestä vauvasta aina isompaan koululaiseen asti. Isoimmille kouluikäisille löytyy jo hieman jännittävämpääkin luettavaa.

lahjatavarat

Pienet Kädet

Toivelahjat Verkkokaupasta
Myymme lasten pelejä ja leluja. Valikoimassamme on myös lasten toivelahjoja ja lahjatarvikkeita. Lastenpuolelta löydät lisäksi puuhakirjoja, värityskirjoja, värikyniä, maalaustarvikkeita ja askartelutarvikkeita.

taidetarvikkeet

Taidetarvikkeet

Taidetarvikkeet Verkkokaupasta
Taidetarvikeosastomme koostuu mm. öljyväreistä, vesiväreistä ja akryyliväreistä. Lisäksi maalari löytää meiltä maalauspohjat ja muut tarpeelliset maalaustarvikkeet.

Kynävalikoimassamme mm. suosittu Derwent ja ikisuosikki Faber-Castell.

kirjan kuva

Toimistotarvikkeet

Toimistotarvikkeet Verkkokaupasta
Toimistotarvikevalikoimamme on kattava. Löydät meiltä perustarvikkeet kuten mapit, kynät, kopiopaperit, tulostinvärit , maksupäätepaperit,laskimet sekä paljon, paljon muuta.

koukeron logo

Askartelutarvikkeet

Askartelutarvikkeet
Valikoimassamme on myös paljon erilaisia askartelutarvikkeita, kuten kartonkeja, tarroja ja muita koristeita.